1394-03-18 09:34
1156
0
15815
آتش سوزی در یک هتل آپارتمان؛

137 زائر مشهدی در میان آتش محبوس شدند + تصاویر

از آنجا که کل این مجموعه دچار دودگرفتگی سنگین شده بود مسافرین ساکن در ساختمان در طبقه فوقانی آن محبوس شده بودند.

به گزارش گلستان ما، از آنجا که کل این مجموعه دچار دودگرفتگی سنگین شده بود مسافرین ساکن در ساختمان در طبقه فوقانی آن محبوس شده بودند.

آتش سوزی در یک هتل آپارتمان در مشهد سبب محبوس شدن 137 زائر و مسافر در میان دود و آتش شد.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد روز یکشنبه در این خصوص گفت: برای مهار این آتش سوزی در بلوار طبرسی صبح امروز 60 آتش نشان به همراه 21 دستگاه خودور آتش نشانی به محل اعزام شدند. 

مسعود ظهوریان کانون حریق را رختکن این ساختمان واقع درطبقه همکف آن اعلام وبیان کرد: با توجه به وجود پارچه و اقلام قابل اشتعال در این محل شعله های آتش به سرعت از پله ها به طبقه فوقانی در حال سرایت بود.

وی افزود: از آنجا که کل این مجموعه دچار دودگرفتگی سنگین شده بود مسافرین ساکن در ساختمان در طبقه فوقانی آن محبوس شده بودند.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد ادامه داد: آتش نشانان با تقسیم به دو گروه ضمن مهار آتش نسبت به انتقال مسافرین با استفاده از دستگاههای تنفسی و نردبان به بیرون از مجتمع اقدام کردند.

وی گفت: علت این حادثه که تلفات و خسارت جانی در پی نداشت در حال بررسی است.

گفتنی است؛ یک هزار و 200 آتش نشان در 45 ایستگاه کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد به شهروندان خدمت می کنند./ ایرنا

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.